KADROMUZ

Ayhan ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1969 Trabzon Maçka Başarköy doğumluyum. İlkokulu Başar Köyü İlkokulunda okuduktan sonra ortaokul ve lise eğitimimi Maçka İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Üniversiteyi KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladıktan sonra Yüksek Lisansımı Avrasya Üniversitesi Eğitim ve Yönetim Bilimleri alanında yaptım.

Göreve 1994 Şubatında Düzköy/Gökçeler İlöğretim Okulu´nda başladım. Burada yaklaşık 10 yıl çalıştıktan sonra 2003 yılında Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu´na geldim. Burada 1 yıl çalıştıktan sonra ise Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandım. 8 yıl da burada çalıştıktan sonra Düzköy Öğretmenevi´ne Müdür Yardımcısı olarak gittim. Sonra alan değişikliği ile Trabzon Endüstri Meslek Lisesi´ne Edebiyat Öğretmeni olarak atandım. Burada da 1,5 yıl çalıştıktan sonra tekrar eski alanıma geri döndüm ve Çaykara / Karaçam İlköğretim Okulu´na sınıf öğretmeni olarak gittim. 9 ay da burada çalıştıktan sonra eş durumundan Trabzon/Merkez Ali Kemal Aktürk İlkokulu´na geldim. Burada da 3 ay kadar Müdür Vekilliği yaptıktan sonra Okul Müdürü olarak Trabzon/Ortahisar Gürbulak İlkokulu´na gittim. Burada 4,5 yıl görev yaptıktan sonra 2019 Yer Değiştirme döneminde İsmetpaşa İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandım. Halen İsmetpaşa İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.

Evliyim, 21 ve 14 yaşlarında 2 erkek çocuk sahibiyim.

E-Posta