İsmetpaşa İlkokulu
2 Nolu Erdoğdu Mahallesi Şehit Albay Osman Ertosun Caddesi No74B ORTAHİSAR / TRABZON

VİZYON

Okulumuzu; öğrencilerin mevcut kapasitelerini en iyi şekilde kullandırabilen ve onları başarılı olabilecekleri alanlara yöneltebilen, kendini gerçekleştirmiş, kültürel ve etik değerlere sahip, her anlamda sağlıklı bireyler yetiştiren bir kurum yapmak.

MİSYON

İsmetpaşa İlkokulu olarak misyonumuz; 1. sınıfından 4. sınıfa kadar tüm farklılıklarıyla öğrencilerimizi modern teknoloji ile bilgiye ulaştıran ve bilgilerini davranışa dönüştürebilen, üretken, kararlı, toplumla uyum içerisinde, millî ve manevî değerlere bağlı, hedef koyabilen ve bu hedeflere ulaşabilecek düzeyde başarılı, kendine güvenen, demokratik ve çağdaş bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Tam Gün

Ders Başlama: 08.40 Öğle Arası : 12.05-12.45 Ders Bitiş : 14.20

Pansiyon Bilgisi

İl/İlçe Merkezinde